Guidati dall’esperienza di chi ogni giorno vive la cucina, abbiamo creato forni in grado di supportare la professionalità dei grandi
chef, esaltandone creatività e talento.
Da questo continuo dialogo nascono le idee e le tecnologie che ci consentono di migliorare i nostri prodotti.
«Il grande chef è anche scienziato. Ma è qualcosa di più del semplice
chimico: egli è alchimista, è sciamano ed è artista, in quanto i suoi
intrugli non sono volti a curare malanni del corpo o della mente,
bensì allo scopo ben più trascendente di sollevare l’anima.»
Irvine Welsh
Gastronomy
Whatever is on the menu, we have the solution. Because cooking shouldn’t just be about following a recipe, it takes sensitivity, a respectful attitude to ingredients and the right amount of preparation.
NATURE OF BUSINESS:
SUPERMARKETS AND SMALL FAST-FOOD OPERATORS
HOTELS
CENTRALISED KITCHENS & CANTEENS
CATERING
RESTAURANTS
REQUIREMENTS:
VERSATILITY
RELIABILITY
RAPIDITY
INTUITIVENESS
STANDARDISED COOKING PROCESSES


Bread and baking
We have taken a close look at the features of the various baked products in order to exceed the expectations of professionals aspiring to achieve nothing less than perfection.
NATURE OF BUSINESS:
BAKERS
COFFEE SHOPS
EATERIES & PUBS
HOTELS
SUPERMARKETS
LARGE-SCALE RETAIL CHANNEL
REQUIREMENTS:
SPACE CONSTRAINTS
QUALITY & EVEN HEAT
HEAVY-DUTY USAGE
RELIABILITY
Pastry cooking
When it comes to pastry-making, movements and gestures are essential parts of a recipe that should be nothing less than perfect.
NATURE OF BUSINESS:
COFFEE SHOPS
EATERIES & PUBS
FRESH PASTRIES
FROZEN PASTRIES
REQUIREMENTS:
SPACE CONSTRAINTS
QUALITY & EVEN HEAT
HEAVY-DUTY USAGE
REPEATABLE RESULTS
RELIABILITY

Unleash your creativity
Look at the preparations of our Chef!